GELAAT

Gelaatsverzorging - Kort 30 min

Heb je niet veel tijd? Dan is deze gelaatsverzorging ideaal voor jou. Bij deze verzorging kijken we eerst wat jouw huid nodig heeft. We starten met een reiniger, scrub en diepte reiniger. Hierna wordt er een masker opgelegd dat aangepast is aan jou. We ronden af met een oogcrème, serum en dagcrème. Op deze manier geef je jouw huid toch die extra boost!

Gelaatsverzorging - Basis 75 min

Deze verzorging is geschikt voor jong en oud! Voor die me-time die we onszelf zo weinig gunnen. Je huid wordt hier gereinigd, gepeeld, je wenkbrauwen worden in model gezet en die zwarte puntjes pakken we ook eens aan. Hierna gaan we over naar die massage waarop je zat te wachten. Met het masker laat ik je nog even nagenieten en krijgt je huid die extra voeding. Afsluiten doen we met een toner en dagcrème.

Gelaatsverzorging - Gevoelige Huid 75 min

Vaak rode vlekken in je gezicht? Reageer je op alles wat je op je huid smeert? Dan is deze behandeling perfect voor jou! Door het gebruik van natuurlijke producten is de kans op reacties zo goed als onbestaand. We gaan je huid tot rust laten komen met de zachte producten van Naobay. De reiniger, dieptereiniger, wenkbrauwen epileren, massage, masker, serum oogcrème en dagcrème zullen je laten stralen als je weer buiten komt!

Gelaatsverzorging - Anti-Age 90 min

Heb je nood aan nog meer voeding en verzorging? Wil je die rimpeltjes wat voor zijn? Kies dan voor de Anti-Age verzorging. Je krijgt een reiniger, peeling en diepte reiniger om al het vuil dat je huid in is geslopen weg te krijgen. De wenkbrauwen worden in model gezet en moest je ook last hebben van haartjes op je bovenlip, verwijderen we die ook ineens. Je krijgt een heerlijke massage waarna een masker volgt. Als afsluiting krijg je een rijkelijk serum vol Hyaluronzuur. Een volle oogcrème en een zeer voedende dag- of nachtcrème.

Gelaatsverzorging - Vette Huid 75 min

Niets is zo vervelend dan die ontstekingen op je huid of zwarte puntjes die maar blijven komen. Voor jou is er daarom een gelaatsverzorging op maat bedacht. Door je gelaat goed te reinigen kan al het vuil uit je huid en wordt die acné ook aangepakt zonder dat het je huid uitdroogt! Ook hierbij gebruiken we een aangepast gamma. Reiniger, peeling, diepte reiniger, wenkbrauwen epileren en comedonen drukken. Hierna een ontspannende massage waarna ik je even tot rust laat komen met een masker. Als afsluiter een toner, oogcrème en dagcrème.